Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο – ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ – Πρόσκληση σε ημερίδα για την Ημέρα Ενέργειας – EUSEW21

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
 
Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα «Η ενεργειακή μετάβαση στη νησιωτική Ελλάδα»
της Πράξης «ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ», τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, στις 9:30 πμ στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (Πλαστήρα & Ρωμανού)
Αίθουσα Μικρού Θεάτρου
Η Πράξη «ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ – Ενεργειακή αναβάθμιση των ιστορικών κτηρίων του Προεδρικού Μεγάρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Λότζιας – Δημαρχείου Ηρακλείου» χρηματοδοτείται μέσω του Προγράμματος INTERREG V-A «Ελλάδα – Κύπρος 2014-2020» και έχει ως αντικείμενο τη μετατροπή των δύο εμβληματικών κτηρίων της Λευκωσίας και του Ηρακλείου σε επιδεικτικά κτήρια υψηλής ενεργειακής απόδοσης.
Στην πράξη συμμετέχουν ως δικαιούχοι το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο / Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας και ο Δήμος Ηρακλείου από την Ελλάδα, καθώς και η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας / Προεδρικό Μέγαρο, το Πανεπιστήμιο Κύπρου / Τμήμα Αρχιτεκτονικής, το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών και το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Κυπριακής Δημοκρατίας, από την Κύπρο.
Η εκδήλωση εντάσσεται στις «Ημέρες Ενέργειας 2021» της φετινής Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αειφορικής Ενέργειας (EUSEW 2021 Energy days) και θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού είτε ανάρρωσης από τη νόσο COVID 19. Καθ’ όλην τη διάρκεια θα είναι υποχρεωτική η μάσκα. Κατά το διάλειμμα θα προσφερθεί ελαφρύ γεύμα.
Για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν θα υπάρξει δυνατότητα εκ του μακρόθεν συμμετοχής μέσω της διεύθυνσης:
https://zoom.us/j/94884982175?pwd=YnF2NWc3VnduRHBZSXFZeHEwTmpHQT09
Για τη συμμετοχή πρέπει να ζητηθεί κωδικός προσπέλασης με αποστολή μηνύματος στη διεύθυνση spyros@diopsis.gr (Σπύρος Κάνουρας). Πέραν τούτου, θα γίνεται διαδικτυακή μετάδοση από το youtube.hmu.gr με ελεύθερη πρόσβαση.
Επισυνάπτεται η ημερήσια διάταξη της εκδήλωσης.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις.

 

Με εκτίμηση
 
Για το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο
Ο Επιστημονικώς Υπεύθυνος
 
Δημήτρης Αλ. Κατσαπρακάκης
Δρ. Μηχανολόγος Μηχανικός
Καθηγητής
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ