Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαδικτυακό Σεμινάριο από τη Google

Αγαπητοί Φοιτητές του ΕΛΜΕΠΑ 
 
Στα πλαίσια της Διεθνοποίησης και Εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου μας, το Γραφείο Διασύνδεσης σε συνεργασία με την Google διοργανώνει το παρακάτω δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για το πως να φτιάξετε το βιογραφικό σας και το προφίλ σας στο LinkedIn. 
 
Θα λάβει μέρος την Πέμπτη στις 10.30 πμ και μέχρι της 12.00 μμ. Θα παρακαλούσα τους Προέδρους των Τμημάτων να το ανακοινώσουν στους φοιτητές τους. 
 
Δείτε την ανακοίνωση και το σύνδεσμο εγγραφής (για να γίνει η λήψη του συνδέσμου). 
 
Θέμα: Διαδικτυακό Σεμινάριο από τη Google
H Google, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Grow with Google προσφέρει μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων χωρίς χρέωση, με θεματικές που αφορούν το Digital Marketing
και τη Δημιουργία Βιογραφικού. Την Πέμπτη 25 Μαΐου σας καλούμε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά το σεμινάριο που πραγματοποιείται για τους φοιτητές του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, με την υποστήριξη του Γραφείου Διασύνδεσης.
 
Πέμπτη 25/05, 10:30-12:00
 
Δημιουργία Βιογραφικού και προφίλ στο LinkedIn
Περιγραφή: Σκοπός είναι να κατανοήσουμε πώς θα θέσουμε στόχους και πώς θα ανακαλύψουμε τα δυνατά μας σημεία, πώς θα φτιάξουμε τη δομή και το περιεχόμενο
ενός βιογραφικού αλλά και του προφίλ μας στο LinkedIn.
 
 
Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης. Εάν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Google Digital workshop και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow with Google και του IAB Europe.
 
Για οποιαδήποτε ερώτηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε (cpetridis@hmu.gr). 
 
Με εκτίμηση 
Μαριάννα και Κώστας 
 
—————————————————————————–
1636374394537
 
Konstantinos Petridis
Associate Professor
Department of Electronic Engineering
Academic Coordinator International Relations Office
Hellenic Mediterranean University
Romanou 3, 73100 Chania, Greece
Office Tel.:+302821023041
Gsm: +306932250964
1636374476596
Μετάβαση στο περιεχόμενο